wakker

Koop een deken bij Smulderstextiel.be

Ben je opzoek naar een leuk deken voor op bed, omdat je bed nog wat kaal oogt of omdat jouw slaapkamer wel wat gezelligheid kan gebruiken? Bestel dan een deken op Smulderstextiel.be. Op de website vind je een groot aanbod in dekens en spreien die leuk zijn voor op bed.

Waarom een deken op bed

Door een deken op je bed te leggen, geef je je slaapkamer een warme sfeer. Vooral in de wintermaanden kan het je slaapkamer heel gezellig maken. Het maakt je bed ook een stukje warmer, dus wanneer je het s nachts vaak koud hebt is het een goede oplossing om een deken op je bed te leggen. 

deken smulderstextiel.be

Een leuke sprei op je bed

Om je bed helemaal af te maken, kan je een leuke sprei aan je bed toevoegen. Op de website van Smulderstextiel.be vind je allerlei verschillende soorten spreien. Verschil in kleur, materiaal en stijl. Zo zit er altijd iets leuks bij voor jou. Op de website vind je alle benodigde informatie bij elke sprei, dus wacht niet langer en vind jouw perfecte sprei. 

Wat koop jij bij Bol.com tijdens Black Friday?

Wat wil jij gaan kopen tijdens Black Friday? Bij Bol.com kun je tegenwoordig terecht voor steeds meer verschillende producten. Toen de webshop in 1999 werd opgericht, kon je er boeken kopen en later ook cd’s en videobanden. Maar inmiddels is het assortiment veel breder. Je vindt een uitgebreid aanbod aan elektronica en huishoudelijke apparatuur, maar je koopt er net zo gemakkelijk speelgoed of andere spullen voor je kind of kleding en schoenen voor jezelf. En binnen elke categorie vind je aantrekkelijke aanbiedingen tijdens het shopping-evenement Black Friday.

Wacht niet te lang!

Black Friday vindt dit jaar plaats op 26 november, maar de kans is groot dat Bol.com de aanbiedingen voor meerdere dagen laat gelden. Bij vorige edities duurden de kortingsacties zelfs een week! Het is hoe dan ook aan te raden om je goed voor te bereiden op een shopsessie op de website van Bol. Als je geen goed idee hebt van welke producten je wil aanschaffen, zou je zo tussen de miljoenen artikelen kunnen verdwalen. Als je op zoek bent naar een specifiek product en je wil dit met korting aanschaffen, zorg dan dat je alle gegevens bij de hand hebt als je begint te winkelen. Wacht ook niet te lang, want vaak gelden aanbiedingen zolang de voorraad strekt. Populaire producten zullen eerder uitverkocht zijn.

Populaire artikelen

Traditioneel worden veel elektronica-artikelen verkocht tijdens de Black Friday aanbiedingen. Denk hierbij aan televisies, smartphones, smart speakers, games en consoles en laptops.  Maar ook kleding, beautyproducten, huishoudelijke en keukenapparatuur zijn populaire artikelen die tijdens deze dagen met korting worden gekocht. Tijdens de 2020-editie van dit shopping-event werden ook veel sportartikelen zoals sportkleding of trainingsapparatuur zoals hometrainers verkocht. De verwachting is dat deze trend ook in 2021 te zien is. Het mooie is dat al deze artikelen bij Bol.com te vinden zijn.

kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen door een bedrijf

Ben jij de tuin aan het opknappen en wil je daarom kunstgras aanschaffen? Dan is het van belang dat je gaat kijken naar de juiste kwaliteit kunstgras. Je hebt veel verschillende kunstgrassen die je zou kunnen kopen. Zo heb je ook veel verschillende kwaliteitsverschillen. Als je het juiste bedrijf hebt gevonden waar je kunstgras zou willen kopen, dan is het van belang dat je kunstgras laat leggen. Het is niet handig om zelf kunstgras te leggen als je er geen verstand van hebt. Als je dit wel doet, kan het leggen misgaan waardoor je problemen in de toekomst krijgt met het kunstgras. Kunstgras laten leggen kun je door het bedrijf doen waar je kunstgras gaat kopen. Het bedrijf zal het kunstgras dan ook op een professionele manier leggen waardoor je geen problemen zal krijgen met het kunstgras. 

kunstgras laten leggen

Kunstgras, wat kun je het beste nemen voor de tuin?

Wanneer je kunstgras wilt aanschaffen, dan is het natuurlijk van belang dat je het juiste kunstgras aanschaft zodat je voor een langere periode zou kunnen genieten van het kunstgras. Kunstgras heb je in veel verschillende modellen. Zo heb je kunstgras zonder gras. Dit is dan een soort tapijt. Veel mensen gebruiken dit voor een balkon. Hierbij zal het kunstgras dan ook echt goed staan. Je hebt ook kunstgras met gras. Dit is handig voor de tuin. Je zal het gras ook niet hoeven verzorgen. Dit komt doordat het gras van kunststof is gemaakt waardoor het gras niet zou kunnen groeien.

De beste televisie

Op de huidige markt van technologie is een televisie geen nieuwe uitvinding. Daarentegen zijn er wel enorm veel verschillende soorten televisies. In dit artikel bespreken we een aantal TV’s zodat u de beste televisie in huis kan halen.

LED televisie

Een LED televisie is zoals de naam al zegt, gemaakt van LEDjes. Dit is de bron van het licht oftewel de weergave. Maar vaak wordt de term gebruikt voor verschillende soorten televisieschermen, daardoor kan vaak verwarring ontstaan. TV-producenten die LED televisies leveren zijn samsung, philips, sony, panasonic en vele anderen. Deze producten gebruiken echter de term ook wanneer een lcd tv een led-backlight heeft.

Daarom categoriseren we LED televisie in 3 verschillende soorten:

  • Zoals al eerder genoemd, televisies met een lcd techniek maar een led-backlight.
  • LED televisies die geheel opgebouwd zijn uit led lampjes.
  • En Oled en amoled televisie

OLED televisies

Om wat meer uitleg te geven over OLED televisies, deze zijn anders dan de LED televisies, omdat een LED tv led lampjes gebruiken. Dit is een puntbron die fel schijnt, maar met een OLED televisie heb je echter een grote vlakken straler. Hierdoor kunnen er breedbandige witte lampen gemaakt worden.

Ambilight televisies

Een ander soort televisie is de Ambilight televisie. Met een ambilight televisie wordt de TV ook van achteren verlicht consistent met de weergave van de TV. Dit geeft een extra effect tijdens het tv kijken die je niet kan ervaren met televisies zonder ambilight. De ambilight televisies worden alleen door Philips geproduceerd.

Heb je na dit artikel al de beste televisie gevonden? Zo niet dan kan je via de website van de beste het gehele assortiment zien en deze vergelijken naar jouw wensen! Dit is belangrijk want televisie kijken halen we niet meer uit onze gemeenschap, dus wees bewust van je keuze!

De leukste vakanties plannen in Europa

In Europa kunnen we enorm veel leuke bestemmingen kiezen om op vakantie te gaan. Er zit voor iedereen wel wat tussen. Houd je van de zon? In het zuiden zijn er genoeg prachtige plekken die je waarschijnlijk nog niet hebt bezocht of waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Houd je meer van actieve vakanties of sporten uitoefenen? Denk aan wintersporten in Zwitserland of door de bergen hiken. Voor de city trip liefhebbers is er in elk land genoeg te bezoeken. Elk land heeft prachtige steden die zowel toeristisch als lokaal enorm populair zijn.

Wat voor soort vakantie wil je?

Voordat je zoekt naar een bestemming, is het goed om te bespreken wat voor vakantie je wilt houden. Soms ben je even toe aan ontspanning en zoek je naar vakantiehuizen Zuid Frankrijk. Heb je genoeg gerust en wil je feesten? Dan is het weer een andere soort vakantie. We zitten de populairste vakanties op een rijtje voor je:

  • Familievakantie;
  • Retrait;
  • Hike vakantie;
  • City trip;
  • Feestvakantie;
  • Roadtrip;
  • Familiebezoek.

Zodra je weet wat voor soort vakantie het wordt, kun je opzoek gaan naar een bestemming en accommodatie.

Let goed op de kosten

Eén van de grootste voordelen van op vakantie gaan in Europa is de lage kosten die je kunt maken. Een vakantie kan luxe zijn en hoeft niet veel te kosten. Daarnaast is het aantal vlieguren nooit 10 uur en ben je heel snel op de bestemming. Dit zorgt ervoor dat vliegtickets vaak niet heel duur zijn. Let goed op deals wanneer je een ticket wilt boeken. Ga je naar een resort of hotel? Dan kun je vaak deals vinden met een all-in one prijs. Dit houdt in dat je een prijs ziet waar gelijk alles inbegrepen is: accommodatie, vliegticket, vervoer en extra’s.

De perfecte hygiëne in jouw beautysalon

Voor een zorgeloze behandeling komen mensen van heinde en verre natuurlijk bij jou terecht. Maar hoe garandeer je hen dat werkelijk aan alles is gedacht op het gebied van voorschriften?

Door je eraan te houden, natuurlijk! En het is ook nooit een verkeerd idee om met iedereen die in jouw behandelstoel gaat plaatsnemen door te nemen wat je precies allemaal gaat doen. Bovendien ligt er ook een stukje verantwoordelijkheid bij de cliënt zelf. Hij of zij kan daar op een eenvoudige manier te allen tijde aan herinnerd worden. Daar zijn handige tools voor!

Voorlichting

Niet alleen jouw expertise kun je inzetten om je klanten op de hoogte te brengen van alle verschillende voorschriften. Omdat het voor iedereen belangrijk is dat deze gehanteerd worden, is het dan ook helemaal geen probleem om die duidelijk te maken aan degene die jij gaat behandelen. Bijvoorbeeld wanneer het op handen wassen aankomt en hoe dit precies moet gebeuren. Om dat vooraf al direct duidelijk te maken, kun je ervoor kiezen om duidelijke en opvallend gekleurde stickers op te hangen waar instructies op geprint staan. Deze zijn verkrijgbaar in A4 formaat. Hang ze vervolgens op een plek waar iedereen ze kan zien.

Schone werkplek

Je cliënten én jij mogen geen enkel risico lopen tijdens een behandeling. Maak alles op en rond jouw werkplek waar intensief contact plaatsvindt dan ook grondig schoon met een speciaal desinfectiemiddel voor de schoonheidsspecialiste.

Veiligheidsbril

Scherven en vonken zul je niet gauw tegenkomen in een schoonheidssalon. Maar toch krijg je wellicht te maken met agressieve stoffen die irriterend werken op je ogen. Een oogdouche is daarom altijd goed om bij de hand te hebben. Maar voorkomen is beter dan genezen, wat het gebruik van een veiligheidsbril dan ook aanmoedigt.

Schorten

Ook je kleding moet beschermd worden, maar je wilt er wel bij lopen als de professional die je bent. Dan komt een speciaal schort als geroepen! Kies voor een all size model, dat zich eenvoudig naar ieder lichaam weet te vormen. Nu moet je er alleen nog het logo van jouw zaak op aanbrengen om representatief te zijn voor de kwaliteit die alleen jouw team en jij kunnen bieden!

Handschoenen en mondmaskers

Net als artsen is het voor schoonheidsspecialisten belangrijk dat direct contact met klanten wordt vermeden, hoe onpersoonlijk dit wellicht ook overkomt. In dat opzicht komen speciale handschoenen en mondmaskers heel goed van pas. Deze gebruik je één keer en gooi je daarna weg. In combinatie met de rest van de hierboven beschreven uitrusting kun jij nu iedere behandeling aan. En je klant ook!

Mondmasker

Je hebt geen coronacrisis nodig om het belang van de mondkapjes voor de schoonheidsspecialist in te zien. In veel beroepen waar direct contact met andere mensen aan de orde van de dag is, worden ze gedragen. Kijk maar eens naar je dokter en je tandarts, die dragen ze ook! Om dezelfde reden worden ze ook veel in schoonheidssalons toegepast. Om de hygiëne van klant én deskundige te waarborgen. We zeggen het nog maar eens: bedek zowel je neus als je mond met de maskers!

Bedrukte zonnebrandcreme

Bedrukte zonnebrandcrème laten maken

Het is interessant om bedrukte zonnebrandcrème te laten maken. Dit kan je dan aan klanten aanbieden. Het is een leuk cadeau waar de klant dan ook nog eens iets aan heeft Dat jouw naam op de fles staat, maakt het allemaal alleen maar interessanter. Je zal daardoor dus ook veel gemakkelijker onder de aandacht blijven. Ook dit is een belangrijke zaak om hierin mee te nemen. Om al deze reden is het slim om te kijken of de crème ook voor jou in een goede fles te vatten is. Alle reden om de specialist erbij te halen.

Bedrukte zonnebrandcreme

De fles laten ontwerpen

Het gaat er bij de bedrukte zonnebrandcrème natuurlijk vooral om dat de fles goed is. Het is de plek waarop je logo komt. Ook is het de plek waar je bijvoorbeeld je bedrijfsnaam kunt laten plaatsen. Dit wil je natuurlijk in full colour laten doen. Daarnaast moet het er lange tijd blijven zitten. Op die manier kan je er dus ook veel waarde van hebben. Je klant of relatie kan daardoor vaker aan je herinnerd worden. Daar gaat het je natuurlijk ook om. Werken met de specialist is wat dus van grote waard is. Zo haal je er meer uit.

vakantiehuis noord frankrijk

Onbezorgd op vakantie in Frankrijk

Noord Frankrijk is een paar uur rijden van Nederland en is een prachtig gedeelte van Frankrijk. Er is veel te doen en heel erg veel natuur te zien, ideale omgeving om een vakantiehuis noord Frankrijk te boeken en te genieten. Mooie gebouwen in Lille die je kunt bezoeken, of heerlijk wandelen langs de Opaalkust. Mooie kastelen en stranden waar je heerlijk kunt zwemmen in de zomer. Houd je van een afwisselende vakantie dan is het Noorden van Frankrijk aan te raden.

Schitterende kuststreek

vakantiehuis noord frankrijk

Veel afwisselende natuur kenmerkt de Opaalkust, heerlijk wandelen door de duinen en uitgestrekte weides. Prachtige rotskliffen en uitgestrekte zandstranden, populair voor veel mensen om te gaan wandelen. Voor jong en oud is er veel te doen, en het uitzicht zal je nooit vervelen. Met een vakantiehuis noord Frankrijk weet je zeker dat je de mooiste routes kunt wandelen. Langs de kust zijn er talloze kustplaatsjes waar je even bij kunt komen met een lekker drankje of een ijsje. In de zomer neem je een verfrissende duik in de zee om af te koelen van de warmte. 

vakantiehuis noord frankrijk

Prachtige kastelen om te bekijken

Een vakantiehuis noord Frankrijk huren betekent ook dat je een van de bekendste bezienswaardigheden kunt bekijken. Het kasteel van Chantilly is een voorbeeld van de Renaissance stijl, de bouw van het kasteel is begonnen in de 16e eeuw. Je kijkt je ogen uit bij dit fascinerende bouwwerk. In het kasteel is een museum gevestigd waar je de mooiste schilderijen kunt bekijken, met als extra een bibliotheek met eeuwenoude manuscripten. De paardensport is in deze streek enorm populair, vandaar dat je bij het kasteel ook fraaie paardenstallen hebt.

ecologische schoenen

Hoe weet je of je echt ecologische schoenen koopt?

Wanneer duurzaamheid voor jou belangrijk is en je graag goed wil doen in de wereld dan pas je daar natuurlijk ook je levensstijl op aan. Milieubewust bezig zijn kun je ook doorvoeren in je kledingstijl. Wist je bijvoorbeeld dat je tegenwoordig ecologische schoenen, broeken en jassen kunt kopen? Daarmee draag je jouw steentje bij aan de wereld, zelfs in je dagelijkse kleding. Het lastige daarvan is dat ecologische schoenen erg hip zijn op het moment en dat er inmiddels talloze merken beweren dat ze ecologische schoenen verkopen terwijl dit niet of niet helemaal het geval is. 

ecologische schoenen

Weinig keuze

Er is niet veel keuze als het gaat om ecologische schoenen. Als je dus eenmaal een merk hebt gevonden waar de schoenen ecologisch zijn dan is het nog maar de vraag of je ze mooi vindt. Elke smaak is immers anders. Maar er zijn nog meer moeilijkheden als het gaat om ecologische schoenen.

ecologische schoenen

Een echt duurzaam merk herkennen

Er zijn nog steeds te veel merken die beweren volledig ecologische schoenen te produceren terwijl dit niet helemaal het geval is. Er worden bijvoorbeeld geen dierlijke producten gebruikt maar wel veel te veel onnodige chemicaliën in het productieproces. Dat is eigenlijk ook niet ecologisch verantwoord, al is het misschien minder extreem dan bij andere grote merken. Maar we gaan natuurlijk niet voor minder slecht, we gaan voor goed! Merken als Cayucos kunnen gegarandeerd ecologische schoenen maken. Als je eenmaal een goed merk hebt gevonden, vergeet het dan niet!

ronde horeca bank op maat

Tips als je een ronde horeca bank om maat wil laten maken

Is jouw zaak een knus café of een ruim opgezet restaurant waar iedereen heen gaat voor zijn zakenlunch? Een ronde horeca bank op maat schreeuwt om op gezeten te worden en ze zijn tegenwoordig overal op maat te te laten fabriceren! 

Wat is je doelgroep?

Wil je een plek waar gezinnen met kinderen graag naar binnen gaan? Kies dan voor een warm uiterlijk, een gezellige hoek waar het hele gezin in weg kan kruipen. Ga je voor een hipper publiek? Denk dan bijvoorbeeld aan een stoere loungebank van mooi versleten steigerhout en verweerde metalen. Wil je liever elke werkloze kunstenaar in de omgeving aantrekken, probeer dan eens een ronde horeca bank van bruin leer met semi-authentieke brandgaten van sigaren. 

ronde horeca bank op maat

Voor elke zaak iets

Het voordeel van het zelf ontwerpen van een ronde bank is dat het precies aansluit bij je wensen. Ze worden exact op maat gemaakt en vervolgens bijna kosteloos bij je geïnstalleerd, waar dan ook in Nederland. Zorg dat deze zomer jouw terras vol zit omdat je hebt gekozen voor een zelf ontworpen klassiek houten meubilair dat onmiddellijk de aandacht trekt op straat. Of kies voor een knalgroene wandbank naast je entree waar mensen niet genoeg van krijgen. Alles is mogelijk wanneer je zelf een horeca bank op maat besteld.