PVC traprenovatie

Een trap renoveren is in feite niets voor de doe-het-zelver. Over het algemeen wordt de trede in het midden belopen, dus daar is de slijtage het meest aanwezig. Renoveren moet gebeuren met degelijke materialen. De bouwmarkt staat niet bekend om verkoop van duurzame materialen, want de bouwmarkt heeft de naam goedkoop en trendy, en doe-het-zelvers willen de laatste trends in en om het huis. Kies dus voor traprenovatie door professionals zodat je lang een nette trap in huis hebt.

Onderhoudsvrije overzettreden van PVC of vinyl

Het maakt niet uit wat voor trap je hebt, want alle trappen zijn onderhoudsvrij te maken. Een snelle methode is kiezen voor overzettreden waarop 20 jaar garantie staat. Zonder hak- en breekwerk plaatst de professional treden van PVC of vinyl, en binnen een dag heb je een onderhoudsvrije trap. Alle voornoemde materialen zijn slijt- en krasvast, je hebt er geen omkijken naar. Op de website staan van die typische voor en na foto’s en die liegen er niet om; de trap is echt netjes!

Als je denkt, het is voorbij met de trap, dan is renoveren nog vaak mogelijk

Als je denkt nu is het over met de trap want deze kraakt en er komen splinters vanaf, dan blijkt vaak dat de trap renoveren toch nog mogelijk is. Een verhaal apart is de spil- of wenteltrap. Vaak lijkt dit knappe staaltje binnenhuisarchitectuur niet te renoveren, maar het tegendeel is waar. Overzettreden gaat meestal niet, maar wel nieuwe treden van HPL. De treden hebben een hoge antislipwaarde en zijn zo duurzaam dat er wederom 20 jaar garantie op staat. Ook gaat het totale renoveren in één dag, het is met dat betreft identiek aan PVC traprenovatie. Zoals je leest, een trap is niet snel afgeschreven. Mocht je voornemens zijn om een pand te gaan renoveren, denk niet te snel “ik vernieuw de trap, dan gaat het in één moeite door”. De meeste trappen zijn gewoon op te knappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *