Wat koop jij bij Bol.com tijdens Black Friday?

Wat wil jij gaan kopen tijdens Black Friday? Bij Bol.com kun je tegenwoordig terecht voor steeds meer verschillende producten. Toen de webshop in 1999 werd opgericht, kon je er boeken kopen en later ook cd’s en videobanden. Maar inmiddels is het assortiment veel breder. Je vindt een uitgebreid aanbod aan elektronica en huishoudelijke apparatuur, maar je koopt er net zo gemakkelijk speelgoed of andere spullen voor je kind of kleding en schoenen voor jezelf. En binnen elke categorie vind je aantrekkelijke aanbiedingen tijdens het shopping-evenement Black Friday.

Wacht niet te lang!

Black Friday vindt dit jaar plaats op 26 november, maar de kans is groot dat Bol.com de aanbiedingen voor meerdere dagen laat gelden. Bij vorige edities duurden de kortingsacties zelfs een week! Het is hoe dan ook aan te raden om je goed voor te bereiden op een shopsessie op de website van Bol. Als je geen goed idee hebt van welke producten je wil aanschaffen, zou je zo tussen de miljoenen artikelen kunnen verdwalen. Als je op zoek bent naar een specifiek product en je wil dit met korting aanschaffen, zorg dan dat je alle gegevens bij de hand hebt als je begint te winkelen. Wacht ook niet te lang, want vaak gelden aanbiedingen zolang de voorraad strekt. Populaire producten zullen eerder uitverkocht zijn.

Populaire artikelen

Traditioneel worden veel elektronica-artikelen verkocht tijdens de Black Friday aanbiedingen. Denk hierbij aan televisies, smartphones, smart speakers, games en consoles en laptops.  Maar ook kleding, beautyproducten, huishoudelijke en keukenapparatuur zijn populaire artikelen die tijdens deze dagen met korting worden gekocht. Tijdens de 2020-editie van dit shopping-event werden ook veel sportartikelen zoals sportkleding of trainingsapparatuur zoals hometrainers verkocht. De verwachting is dat deze trend ook in 2021 te zien is. Het mooie is dat al deze artikelen bij Bol.com te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *